Een (t)huis voor (n)u en later

“Thuis” is de plek waar we ons prettig en veilig voelen, waar we geborgenheid voelen, als gezin wonen, met vrienden en familie samen komen en leuke dingen doen, een buurt met leuke mensen om ons heen die voor elkaar klaar staan als het nodig is.

“Voor nu en later” Hiermee bedoelen we te zeggen dat uw woning flexibel en aanpasbaar moet zijn, dynamisch zo u wilt. Een gezin is dat tenslotte ook, een gezin verandert en de woning moet in staat zijn om mee te veranderen. Wij als PassiefHuisPlus nemen het aspect levensloopbestendigheid in alle plannen mee , zodat u zo lang mogelijk in uw huis kunt blijven wonen en uw huis uw thuis blijft. We doen dat door flexibel en aanpasbaar bouwen.

Ook heeft “nu en later” betrekking op de kwaliteit en de waarde van uw woning nu en in de toekomst. Nu geniet u van een lage energierekening, een gezond leefklimaat en comfort. Voor later geldt dat de waardeontwikkeling van een energiezuinige woning vele malen gunstiger is dan van een gewone woning.

PassiefHuisPlus, ook uw adres voor:

  • aan-/ en verbouw;
  • opplussen (extra etage);
  • de bouw van zorgunits en (mantel)zorgwoningen;
  • kangoeroewoningen.

 
Ook voor elk van deze disciplines gelden speciale regels, wetgevingen en verordeningen. Wij zijn hiermee bekent en adviseren u graag.