Meedenken in het voortraject!

“wij willen weten wat u belangrijk vindt !”

En daar nemen we dan ook ruim de tijd voor. Elke woning is op haar manier uniek. Uniek om haar: functie, ligging, vorm en uniek vanwege haar bewoners / gebruikers. En juist daarom vraagt elke woning om een individuele aanpak met genoemde parameters als uitgangspunt.
Kenmerkend voor onze aanpak is dat u actief betrokken bent en blijft bij het gehele proces. U heeft zelf de regie in handen van begin tot eind. In dit proces nemen wij u bij de hand, wij inventariseren uw woonwensen en informeren u op alle gebied, zowel voor als tijdens het bouwproces (oriëntatie van de woning, vorm, bouw – en afbouwmaterialen, installaties…. etc.). Want alleen als u weet welke mogelijkheden er zijn en wat de voor- en nadelen van bepaalde beslissingen (kunnen) zijn, kunt u bewust keuzes maken. Wij willen voorkomen dat u achteraf worstelt met de gedachte ………….

“als we dat geweten hadden,dan…..!”.

En daarom komen we bij voorkeur met u in gesprek, vóór dat er ook maar één lijntje op papier is gezet. We brengen dan uw wensen en ambities in kaart om vervolgens met een vast team van specialisten ( o.a. architect/ constructeur/ installateur/energie deskundige) voor u aan de slag te gaan en te komen tot een (voorlopig) ontwerp. Deze integrale aanpak staat garant voor maximale kwaliteit en maximale prestaties van uw woning, geheel in overeenstemming met uw wensen en budget.

Eigen ontwerp?

Heeft u zelf al een architect in de arm genomen? Heeft u al een ontwerp? Geen probleem! Ook in dat geval komen we graag met u in gesprek. Ook in dit geval geldt dat we meedenken vanaf het voortraject opdat u de woning krijgt die u wenst en zoals uw architect het bedoeld heeft.

Turn-key of casco?

Gaat u voor turn-key? Of beperkt onze rol zich tot leveren en plaatsen van het HSB casco wind- en waterdicht? U bepaalt, wij leveren maatwerk.