PassiefHuisPlus

PassiefHuisPlus is gespecialiseerd in het realiseren van energiezuinige woningen op basis van houtskeletbouw. Wij combineren uw wensen met onze kennis en ervaring om te komen tot de woning van uw dromen. Dankzij onze passie en expertise en niet op de laatste plaats onze ervaren vakmensen, kunt u rekenen op perfectie tot in het kleinste detail.

Waarvoor staat de term Passiefhuis?

In een passiefhuis wordt het primaire energiegebruik tot een minimum gereduceerd door maximale isolatie van vloeren, gevels, ramen en daken, het vermijden van koudebruggen en lucht- en warmtelekken en gecontroleerde ventilatie met warmte terugwin unit. De zon is hierbij een passieve (gratis) warmtebron. U zou het kunnen vergelijken met een thermoskan.

De Plus gaat nog een stapje verder dan het Passiefhuis concept. Niet alleen de primaire energievraag maar ook de energie voor huishoudelijke apparatuur, zoals wasmachine, oven, strijkijzer en uw computer worden opgewekt door plaatsing van extra zonnepanelen.

Bovendien staat de Plus voor aandacht voor uw specifieke wensen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij gaan voor u aan de slag voor advies en een oplossing op maat. Uw wensen en ideeën zijn bij ons in goede handen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie.
Nu & Later
Onze aanpak
Stappenplan
Projecten